Vil du gerne være sikker på, at der står en bil klar til dig, når du kommer til udlandet, kan det være en rigtig god idé for dig at leje din bil hjemmefra, inden du tager afsted.

Find også de bedste flyverdragter her.

Få din bil i lufthavnen

I de fleste lufthavne er der mulighed for at leje biler. Hvis du booker din bil hjemmefra, kan du være sikker på, at din bil står klar til dig allerede i lufthavnen, og på den måde kan du komme nemt og hurtigt videre med det samme. Det kan være en rigtig god idé at leje en bil i lufthavnen, da du på den måde har bil fra første minut, du kommer til stedet, samtidig med at du er sikker på, at du nemt kan komme til lufthavnen igen, når du skal have dit fly hjem.

Vælg hvilket firma du vil leje din bil igennem

Når du skal booke en lejebil, er det jo også vigtigt at bruge tid på at finde det helt rette firma at leje fra. Der er ofte mange firmaer, der udlejer biler, og derfor kan det fx altid være en god idé at læse alt det, der står med småt, da nogle udlejningsfirmaer ofte har det med at lægge alle mulige gebyr på, som du kommer til at betale. Så du skal vælge din bil og dit udlejningsfirma med omhu, hvis du vil være sikker på at få en god oplevelse.

Køb billige termojakker her.

Prøv at køre i en lækker bil

Hvis du har penge til det, kan det også altid være en oplagt mulighed for dig at prøve at booke en rigtig lækker bil, når du nu er på ferie. Det er ikke hver dag, du har mulighed for at køre i en virkelig fed bil, så du kan jo lige så godt udnytte det, nu hvor du er på ferie, og du har lyst til at forkæle dig selv lidt. Det er jo også noget billigere for dig at leje den i en uge, end det er at købe den samme bil herhjemme.