Når man snakker transport, så kan man ikke komme udenom den danske virksomhed DSV som også sælger DSV Aktier. Det er en virksomhed som opererer både på lands, til vands og i luften, de dækker simpelthen alle muligheder der er indenfor transport, hvilket gør dem til en stor spiller på markedet.

DSV blev grundlagt i 1976 af 9 selvstændige vognmænd, som alle ville bygge noget større, og her små 45 år senere, er virksomheden blevet en global virksomhed, som opererer på alle kontinenter af jorden, og har en omsætning på 182,3 milliarder i 2021.

DSV er også et børsnoteret selskab, og derved får man muligheden for at købe aktier i virksomheden, og få en lille del ejerskab, yderligere udlover DSV også udbytte til deres aktionærer, og i 2022 gav de 5,50kr til deres aktionærer, pr aktie.

DSV er en fantastisk aktie at have i sin portefølje, de har en enormt god ledelse, som forstår at køre forretningen, og som forstår hvad kunderne efterspørger, og samtidig lave en kanon forretning ud af det, hvilket også vises når man kigger på deres økonomi, over de sidste mange år.

Prisen på DSV´s aktie har været stødt stigende, og siden 2018 er prisen endda fordoblet, og ligger i dag på lige knap 1050kr-1100kr stykket, det kræver dog også en pæn slat penge at investere i DSV, når prisen pr aktie ligger i det prisleje som det gør.

Men hvis man tror på aktien, og tror på at de fortsat vil levere en god forretning, så er det absolut en aktie man burde have i sin portefølje, over de næste håndfuld år.