Hvis du er en af de rigtigt mange danskere, der er vilde med sport, så læs med her, hvor vi guider dig til, hvor på nettet du kan holde dig orienteret om nyheder og resultater inden for sportens fantastiske verden. 

Her må du huske på, at det ikke kun er de gode resultater, du får at se, men også de dårlige. Når det gælder vores yndlingshold, vil vi naturligvis helst kun se gode resultater, men sådan fungerer det desværre ikke. 

Store mængder information og høj brugervenlighed 

Hvis du interesserer dig for tennis eller Formel 1 kan du med fordel vælge at lægge vejen forbi https://sportfokus.dk, som bringer nyheder fra netop disse to sportsgrene. Hvis du hellere vil læse om fodbold, håndbold eller cykling er der dog også mulighed for det på denne informative og brugervenlige side, som mange har fået øjnene op for og besøger dagligt. 

Også på de store Tv-kanalers hjemmesider kan du finde information om kampe, der enten er blevet spillet eller snart skal spilles. Når der eksempelvis til sommer skal spilles VM, vil du kunne finde en lange række af informationer om de deltagende hold, de forskellige puljer og ikke mindst resultaterne, efterhånden som kampene spilles. 

Hvis du hellere vil have dine sportsnyheder fra andre kanaler end internettet, er der dog også mulighed for det. De store dagblade har en sektion eller måske blot en side eller to med sport, så det kan være en mulighed frem for at gå online. Herudover må man heller ikke glemme det gode gamle tekst-tv, som man kan gå på opdagelse i. Selvom om tekst-tv for længst er blevet overhalet af andre og mere strømlinede medier, er tekst-tv her i Danmark fortsat meget brugt, og langt mere end i de fleste andre lande.