(sponsoreret indhold)

Kæmper du med evig småforkølelse i vinterhalvåret og kan du altid være sikker på, at du som en af de første går ned med influenza og maveonde, når der er sygdom på arbejdet? Så kan dit immunforsvar have brug for en grundig støtte, der kan hjælpe kroppen på rette vej.

Både problemer med ikke at få nok sund kost og at have uro i fordøjelsen, men så sandelig også hverdagstravlhed og mangel på ordentlig søvn, kan skabe store ubalancer i immunsystemet – også længe efter en særligt belastende periode. Derfor kræver et godt helbred, at du hele tiden sørger for at forebygge kroppens balance og at immunsystemet får nok energi gennem kosten.

Der er mange måder, du kan styrke din generelle sundhed på: Selvfølgelig gennem motion og kost og ikke mindst hvile i form af både søvn og god afslapning, der hjælper dig til at lade hverdagens bekymringer og gøremål ligge. Men ofte er dette ikke effektivt nok, hvis først immunforsvaret har lidt et knæk under vinterens influenzaepidemier eller længere stressede perioder. Heldigvis er der en solid løsning: Styrk dit immunforsvar gennem naturlige kosttilskud, der opbygger kroppens grundlæggende balance igen.

Effektivt, men undervurderet naturprodukt

I kølvandet på legaliseringen af den medicinske cannabis produceres der nemlig nye lovlige tilskud, som baserer sig på lægeplanten – helt uden ruseffekt og andre uønskede bivirkninger. Det populære og effektive stof cannabidiol (CBD), som findes og udvindes skånsomt af cannabisplanten, indeholder nemlig alle plantens gavnlige stoffer, men uden at være euforiserende – det har så at sige blot stået i skyggen af den rene udgave af cannabis, der jo indeholder det kendte THC, der gør dig skæv ved indtagelse.

Således har cannabidiol indtil nu været dybt undervurderet, og det er en skam, for kosttilskud med stoffet gavner kroppen på forskellig vis. De betændelseshæmmende egenskaber gør at immunforsvaret kan komme på ret køl igen og at inflammationer over alt i kroppen forebygges for eksempel i huden, hjertekredsløbet og tarmsystemet. Cannabinoider produceres naturligt i vores krop som vigtige signalstoffer i  nervesystemet, og således beroliges bl.a. centrale smertecentre i kroppen – og det er rigtigt godt nyt for migræneramte og andre, der lider af forskellige belastninger i nervesystemet.

Det mest effektive er dagligt at tage tilskuddet som dråber eller kapsler, der også indeholder en sund koldpresset olie af oliven eller kokos. De fleste har allerede mærkbart større velvære og bedre helbred efter 1-2 uger, og de eneste bivirkninger, der rapporteres, er ændret fordøjelse og mild svimmelhed de første 2-3 dage. Du kan således uden risiko tage tilskuddet i en periode, hvor du har brug for lidt ekstra understøttelse af helbredet eller efter en sygdomsperiode.

Hjælp og boost dit immunsystem med de effektive og rene naturtilskud, og sørg på forhånd for en frisk start på foråret – helt uden forkølelse og vinterudmattelse!