Står du og skal give en gave til en du holder af, og har du svært ved at komme i tanke om, hvad personen monstro vil blive glad for? Herunder får du et bud på den perfekte gave til personen, der har alt, eller til ham eller hende der fortjener en helt særlig gave.

Et foreviget minde er den perfekte gave

Når man skal give en gave, til en man holder op, så vil man oftest gerne gøre lidt ekstra ud af det. Dem man holder af fortjener oftest noget helt særligt, men det kan være svært at finde på den helt rette gave.

Er det din mor, far eller bedsteforældre, der fylder år, så kan det især være svært at finde på noget, især hvis de har alting i forvejen. En gave er det oplagte mulighed for at vise personen, at man holder meget af ham eller hende, men hvordan gør man det bedst?

Det har Mynewart et bud på. Mynewart er et online galleri, som sælger personlig og unik kunst. Mynewart har specialiseret sig i at sælge malerier, som er personlige, og som er malet ud fra dit ønske.

Med hjælp fra Mynewart kan du lavet et fotografi om til den perfekte gave. Har du eksempelvis et familieportræt, som du ved, at modtageren af gaven ville blive glad for at have hængende på væggen, så har du med Mynewart’s hjælp mulighed for at gøre lidt ekstra ud af det.

Uanset hvad motivet er, om det er et familieportræt, et billede af modtagerens kæledyr eller noget helt tredje så er et maleri den perfekte gave til ham eller hende, der har alt. Mynewart sælger mere end bare kunst, de sælger forevigede minder, og det er netop dét, der gør denne gaveidé så unik.

Hvordan fungerer det?

Mynewart er et online galleri, hvilket gør det nemmere at handle hos dem. De har også et galleri i Sønderborg, hvor du kan komme forbi og se nogle af deres fantastisk flotte kunstværker.

Mynewart sælger både færdigmalet malerier, og så tilbyder de at lave dit fotografi om til et kunstværk. Hvis det er sidstnævnte, du er på udkig efter, så skal du først og fremmest udvælge det fotografi, du gerne vil have lavet om til et håndmålet billede.

Derudover skal du vælge hvilken størrelse, dit maleri skal være. Hos Mynewart kan du få dit maleri i lige den størrelse, du godt kunne tænke dig. Når du har valgt den størrelse, du godt kunne tænke dig, så skriver du blot dine kriterier til Mynewart, og så tager de kontakt til deres mange kunstnere for at høre, hvem af dem der kan løfte opgaven.

Mynewart tilbyder overkommelige priser, da de samarbejder med udenlandske kunstnere, som er rigtig dygtige til deres håndværk, men som endnu ikke er slået igennem på det store kunstlærred.

Hos Mynewart er tanken, at det ikke behøver at være dyrt at købe kunst. Derudover er det ikke signaturen i nederste højre hjørne, der betyder noget, det er snarere motivet og selve dets betydning. Det er netop det, der gør et maleri fra Mynewart til den perfekte gave.