Forestil dig, hvis du kunne rykke rundt i huset med din støvsuger uden at skulle bekymre dig om ledningen? En ledningsfri støvsuger befrier dig netop for det problem. Du slipper således for at snuble over den klodsede ledning, når de bevæger dig fra værelse til værelse. Læs videre og find ud af, hvad en ledningsfri støvsuger kan gøre for dig.  

Du kender det jo godt. Du tager din almindelig støvsuger ud af skabet, sætter den i stikkontakten, og så begynder du ellers den kedelige rute fra rum til rum gennem hele huset med støvsugeren på slæb. Du holder øje med hver stikkontakt for at se, om ledningen er lang nok, og du er tæt på at snuble hver gang. Hvis bare der fandtes en bedre løsning. 

Find støvsugeren her  

Du kan gøre din støvsuger ledningsfri. Store mærker som Dyson, Electrolux, Miele og Bosch producerer alle en støvsuger, der er ledningsfri, og det er i løbet af de senere år blevet rigtig populært i hjemmet. 

Det gælder også andre støvsugere som en robotstøvsuger, en poseløs støvsuger og sågar en billig håndstøvsuger. Markedet for støvsugere er på vej opad, og du kan derfor læse meget mere om, hvilken støvsuger du skal købe næste gang i den store støvsuger test.   

Mere frihed ved at gøre din støvsuger ledningsfri 

Det, du får med en ledningsfri støvsuger, er først og fremmest mere bevægelsesfrihed. Gør du din støvsuger ledningsfri, så kan du danse rundt med den, som du har lyst til. Det gør rengøringen meget lettere at tage, og du vil finde glæden ved støvsugningen tilbage igen. Det er slut med at ridse dørkarme og lister, så snart du har gjort din støvsuger ledningsfri, vil du holde hjemmet rent og i god stand. 

Bor du i flere etager, vil du mærke en markant forskel. Det er let at bære din ledningsfri støvsuger op ad trapperne, mens du støvsuger samtidig. Hvis du har problemer med ryggen eller lignende, så er en ledningsfri støvsuger lige noget for dig. Den skåner nemlig kroppen for de værste udskejelser, og du kan gøre støvsugningen let og rar igen.