Åh, der er nok mange, der drømmer om at købe et lækkert, lille hus i varmen i Spanien. Her kan vi rigtig koble af og nyde livet. Men hvorfor bliver det egentlig kun med drømmen? Læs med her og gør drømmen til virkelighed! 

Tapas i uendelige mængder og spanske øl, der følger gratis med, oliven med masser af smag, turkisblåt vand og dejligt varme aftener… Er det også noget, der vækker drømmen om sydens sol hos dig? Så skulle du måske overveje rent faktisk at købe hus sydspanien

Godt for sind og krop 

Der er bare noget med varmen og solen, der er utrolig godt for både sind og krop. Det er noget, vi danskere godt kan glemme en gang imellem, fordi vi er så vant til kulde og gråvejr. Men kender du det, når den første forårssols stråler rammer dig, og du bare kan mærke, hvor meget du har savnet den? 

Men hvorfor er det egentlig, at vi synes, at vi skal gå og savne solen, stort set året rundt? Mange af os går med en lille, spæd Spanien-drøm i maven, men få af os opfylder den. Heller ikke selvom vi godt ved, at det ville være godt for os at kunne rejse sydpå, minimum om vinteren.  

Det koster ikke noget at kigge 

Hvis du har midlerne, kan det være, at du skulle begynde at tage drømmen seriøst. Start med at researche lidt på forskellige boligsider. Hvor kan man købe hus i Spanien, og hvad ville det komme til at koste? Det koster jo ikke penge bare lige at kigge…  

Sydspanien er utrolig populært 

Du vil hurtigt opdage, at det er meget populært at købe hus i Sydspanien. Malaga er et eftertragtet område, der både byder på by, land og hav. Her kan du måske finde noget i et af de mere provinsielle områder i nærheden af havet? Torre Del Mar er også en egn, som du kan undersøge nærmere, for den er nemlig også meget elsket – ikke kun af turisterne, men især også af spanierne.