Har du haft heldet med dig og lavet nogle gode investeringer så kan det være det næste spørgsmål melder sig på banen: Hvad skal jeg bruge min kryptovaluta på i den virkelige verden?

For selv om der er mulighed for at konvertere kryptovaluta til “rigtige” penge, så er et stigende antal danskere interesserede i rent faktisk at kunne betale direkte med krypto valuta.

Har du den rigtige wallet

For at kunne betale med kryptovaluta i første omgang så kræver det at du har den rigtige wallet og den rigtige valuta, der kan nemlig være stor forskel på hvilken kryptovaluta en virksomhed eller et bettingsite modtager.

Sælg og køb kryptovaluta på handelsplatformen Celcius, og få adgang til mange andre funktioner som faktisk i sidste ende kan gøre det helt unødvendigt at have en bank hvis det kommer dertil at kryptovaluta kan bruges mange steder.

Sådan better du med kryptovaluta

Når du vil placere et bet med kryptovaluta, så handler det faktisk bare om at finde et site der tager imod kryptovaluta, og dem bliver der heldigvis flere og flere af.

Der kommer efterhånden også flere og flere løsninger hvor du faktisk kan få et pre-paid visa kort til din kryptovaluta, her overfører du så det beløb du ønsker, og det bliver så konverteret til “regulære penge” som du så kan bruge på præcis samme måde som du ellers ville gøre det.  

Overvej at satse på mere end en slags krypto

Lyder ideen om at kunne bruge kryptovaluta til sports betting eller andre formål attraktivt, så bør du måske også overveje at satse på at anskaffe dig flere forskellige slags, da markedet og værdien dermed går op og ned, og der er forskel på hvem der modtager hvad.

Det er også vigtigt at du husker at markedet kan være uforudsigeligt og ligesom med betting er det også vigtigt at du aldrig sætter flere penge i kryptovaluta end du har råd til at betale.

Hold øje med skattelovgivningen

Handel og betalinger med kryptovaluta er endnu ikke fuldt reguleret i skattelovgivningen, men der kommer løbende nye tiltag og regler som du bør holde øje med hvis du er indehaver af kryptovaluta.