Sommeren er højsæson for bryllupper. Der er absolut flest, der vælger at sige ”ja” til hinanden i perioden juni til august – og det er der mange gode grunde til. Her er der som udgangspunkt altid godt vejr. Og det giver en række flere muligheder end resten af året, hvor vejret ikke altid er til at regne med. Blandt andet giver netop sommeren – og sensommeren – mulighed for at være udendørs og eventuelt holde selve ceremonien eller hele arrangementet udenfor i det fri.  

Danmark åbner op for fest 

Men i år har været en undtagelse. For i foråret lukkede Danmark mere eller mindre ned på grund af Corona-krisen. Og det betød også at alle større arrangementer blev sat på ubestemt hold. Og således altså også de mange bryllupper, som allerede var planlagt ned til mindste detalje. Hvor gæsterne var inviteret. Lokalerne booket. Maden bestilt. Men nu hvor Danmark så småt begynder at lukke op igen, er der atter håb for de udsatte bryllupper. Så længe de afholdes med sund fornuft og den behørige afstand. Så er der nemlig ikke længere noget til hinder for at give hinanden det længe ventede ”ja”. Og fejre kærligheden i selskab med familie og venner.  

Bliv klædt på til sommerens bryllupper 

Oven på en sådan krise, er der i den grad brug for en fest. Men ingen fest uden festtøj! Måske er brudekjolen allerede bestilt og betalt, men er der også styr på brudepigernes kjoler? Skal du med som gæst, har du så allerede den perfekte kjole at tage på – eller skal der en ny til? Så er der et både stort og varieret udvalg at vælge imellem på nettet. Festtøj kan ofte være en dyr investering. Ikke mindst, hvis du ønsker noget lidt ud over det sædvanlige. Og det er sjældent gjort med en kjole alene. Der skal også gerne være både sko og accessories, der passer til og sætter prikken over i’et.  

Find det hele et sted – med rabat 

Men det behøver ikke koste dig hele månedslønnen at blive klædt på til bryllup. Tvært i mod. For med en rabatkode kan du opnå særdeles gode rabatter hos en lang række webshops. Det gælder blot om at finde ud af, hvilken webshop der har lige det du leder efter! Gælder det tøj til et bryllup findes der nemlig særlige webshops, der har en hel kategori med alt, hvad der hører sig til. Fra kjoler til både bruden, brudepigerne og bryllupsgæsterne. Men også både accessories og bud på den helt rigtige makeup. Alt på et sted. Og med en Nelly rabatkode kan du tilmed få det hele med op til 70% rabat! Så hvad venter du på? Lad der blive fest!