Hvis du er interesseret i at tage på golfrejser til Spanien, er dette måske ikke det første sted, du har tænkt på. Men hvorfor ikke? Spanien byder på et væld af skønne golfbaner, og der findes mange andre spændende destinationer, som du kan besøge, når du rejser til landet. I denne artikel vil vi give dig et overblik over nogle af de andre spændende destinationer for golfrejser i Spanien – andre end de velkendte.

Slap af på stranden mellem runderne

Hvis du er på udkig efter golfrejser Spanien, der ligger uden for de slagne stier, hvorfor så ikke overveje La Manga del Mar Menor? Dette område ligger i bunden af en smal landstribe, der adskiller to have – og byder på en fantastisk udsigt, fremragende golfbaner og masser af restauranter at vælge imellem. Der er også nogle smukke sandstrande, som du kan slappe af på mellem runderne.

Få utrolige golfoplevelser ved at spille i vådområdet ved El Salær Golf Course

Hvis du vil have en helt unik oplevelse, skal du tage over til El Saler Golf Course nær Valencia. Denne bane ligger i et af Europas største vådområder – hvilket giver en utrolig golfoplevelse. Du finder alt fra lange sandklitter til frodig grøn vegetation her – så der er noget for alle niveauer af golfspillere at nyde!

De Kanariske Øer – her kan du både golfe den og nyde andre seværdigheder

Hvis du er på udkig efter en endnu mere afsondret feriedestination, kan du overveje at tage til De Kanariske Øer. Denne samling af øer ud for Spaniens kyst er hjemsted for nogle fantastisk smukke golfbaner – og masser af muligheder for at udforske og opleve eventyr. Uanset om du ønsker at tage på fisketur eller deltage i nogle sejltimer, er der noget for enhver smag her.