Det kan være svært at indhente tid til at motionere i en travl hverdag. Især hvis man oveni et fuldtidsjob har familie, interesserer og gøremål der tager ens tid. Men hvis du er bekymret for, hvordan du før plads til træningen i dit skema, så får du et simpelt tip her: slå to fluer med ét smæk og tag cyklen på arbejde.

Mange nikker genkendende hvis man siger, at man ikke har tid til at fokusere på sin egen sundhed i en travl hverdag. Men det er netop endnu mere vigtigt ikke at negligere sin egen sundhed når man løber fra A til B og stresser fordi man har en masse ting man vil nå. Men der er en meget simpel løsning på problemet, som ovenikøbet er en multitasker: tag cyklen frem for bil eller bus!

Hvis du tager cyklen på arbejde, slår du to fluer med ét smæk: du får motionere samtidig med at transportere dig selv på arbejde. Hvis du er bange for at blive for svedig når du når frem, eller går det lidt for langsomt på en traditionel cykel, så skal det være en Gazelle elcykel centermotor.

Susende fart med Gazelle

En gazelle er let og hurtig og samme fornemmelse har du når kører på en Gazelle elcykel med centermotor. Den gør meget af arbejdet for dig, så du kan nyde at få frisk luft og let motion på vej til din destination, hvad enten det er arbejde, studie eller en fødselsdagsfest.

Det hollandske cykelmærke har produceret cykler af høj kvalitet til hollændere i mange årtier. Gør som mange hollændere og sus forbi de andre langsomme cyklister på stien. De vil med garanti kigge på din centermotor med en anelse misundelse. Er du stadig i tvivl? Hos Velo94 kan du endda få lov til at prøve den inden du tage den endelige beslutning for hvilken Gazelle du skal have med hjem.