Det er nemmere end det nogensinde har været at skabe en online indkomst, og der er mange måder man kan gøre det på. Nogle vælger at blive influencers og skaber på den måde en indtægtskilde online, men man behøver ikke lægge sig ud personligt for at skabe en online indkomst. Du kan også skabe en online indkomst med en hjemmeside, og den nemmeste måde at komme i gang med en hjemmeside på er ved at lave en WordPress hjemmeside. Der findes mange gratis og betalte guides til at lære WordPress på nettet, på Youtube og mange andre steder. Du kan også vælge at tage et dansk WordPress kursus.

Hvorfor vælge WordPress?

WordPress er verdens største og mest brugte system til at lave hjemmesider med og derfor giver systemet dig også rigtig mange ressourcer til at lære det, men også rigtig mange muligheder i brug.

Der findes mange forskellige temaer og plugins, der går det muligt at give dit website funktioner det ellers ikke ville have, og det selvom du slet ikke kan finde ud af at udvikler eller kode noget som helst.

Jeg lærte det – så du kan også

Da jeg begyndte at lave WordPress hjemmesider havde jeg aldrig prøvet at kode før el. lave en anden hjemmeside før, jeg havde blot lyst til at prøve det fordi en af mine venner gjorde det.

Jeg synes det var mega fedt at jeg kunne lave min egen hjemmeside og begyndte at lave flere og flere, og hvis der var noget jeg ikke kunne lave, så kunne jeg hurtigt søge en løsning frem på nettet.

I dag har jeg nok lavet mere end 1000 forskellige WordPress hjemmesider, både i god og dårlig kvalitet, men selv den først jeg lavede var i en kvalitet der gjorde at jeg kunne skabe en indkomst fra den. Så kan jeg, så kan du også.

Et eksempel på en hjemmeside jeg har lavet med WordPress, som lige nu skaber en fin omsætning er Virksomhedslaan.dk – en sige om erhvervslån, der endda er lavet med WordPress’ eget standard tema.